Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cizrna se špenátem

4. 11. 2009

Suroviny:

1 konzerva cizrny 3 hrsti špenátu 1 šálek smetany na vaření 1 hrst sýru Mozzarela 1 hrst kešu ořechů 1 špetka koření

Příprava:

Cizrnu v konzervě slijeme, necháme okapat a nasypeme na pánev. Prohřejeme, přidáme omytý, osušený a natrhaný špenát, koření(směs Mexiko,gril.zelenina apod.), osolíme, zalijeme smetanou a lehce provaříme.

Při redukci smetany na cca čtvrtinu přidáme nasucho opražené oříšky kešu a na kousky natrhanou mozzarelu (výborná je i uzená). Sýr necháme roztavit a podáváme.

Můžeme přidat osmahnuté tofu, sojové maso apod...to již záleží na chuti každého z vás.